Veelgestelde vragen

We hebben de onderwerpen waar we de meeste vragen op ontvangen over het huren en verhuren van je locatie in deze pagina beantwoord.  Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een e-mail of chat met ons (voor locatie eigenaren) en wij beantwoorden al je vragen direct.

Ik wil een zaal huren

Hoe kan ik in een zaal of locatie huren?
Heeft u in ons uitgebreide aanbod een zaal of locatie naar wens gevonden? Via het contactformulier op de pagina van de betreffende zaal kunt u direct contact opnemen met de verhuurder van de locatie. Zaalhuren.net zit hier niet tussen.

Ik heb een vraag over een zaal/locatie. Met wie moet ik contact opnemen?
Voor vragen over een zaal of locatie dient u met de verhuurder contact op te nemen. Dit kan middels het contactformulier op de pagina van de zaal/locatie. Voor vragen over de website of het aanmelden van een zaal kunt u contact opnemen met Zaalhuren.net.

Wat kost het om een zaal te huren?
Zaalhuren.net biedt u een overzichtelijke weergave van verschillende zalen en locaties door heel Nederland. Voor de kosten van het huren van een zaal dient u contact op te nemen met de verhuurder. Dit is direct mogelijk via het contactformulier op de pagina van de betreffende zaal.

Wat voor zalen of locaties kan ik huren?
Zaalhuren.net biedt u een zeer uitgebreide weergave van de meest uiteenlopende zalen en locaties door heel Nederland. Van stijlvolle vergaderzalen en trouwlocaties tot sfeervolle feestzalen en beurshallen. Gebruik de filters op deze website om een locatie of zaal te vinden die aan uw wensen voldoet.  

500x500 Sim only

Ik wil mijn zaal verhuren / adverteren

Hoe kan ik mijn zaal of locatie op deze website plaatsen?
Het toevoegen van uw locatie / zaal is zeer eenvoudig en helemaal gratis. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Voeg nu een locatie toe >  

Wat kost het plaatsen van een zaal op zaalhuren.net?
Bij Zaalhuren.net maken wij geen onderscheid tussen betaalde en gratis vermeldingen; bij ons zijn alle vermeldingen volledig gratis!

Hoe kan een geïnteresseerde met mij in contact komen?
Als u uw zaal of locatie heeft toegevoegd en een e-mailadres heeft ingevuld, komt er op uw pagina automatisch een contactformulier te staan. Geïnteresseerden kunnen zo direct vanaf uw promotiepagina het formulier invullen. U ontvangt dan een e-mail met de gegevens en vraag van de huurder.

Kan ik teksten, informatie en foto’s wijzigen van mijn zaal?
Nadat u uw zaal heeft toegevoegd op deze website ontvangt u een persoonlijke inlog. Met deze gegevens kunt u te allen tijden inloggen en uw vermelding aanpassen of updaten.