1931 Congrescentrum

's-hertogenbosch

1931 Congrescentrum in 's-hertogenbosch

1931, de gastvrije, authentieke en moderne congres- en evenementenlocatie van Zuid-Nederland.

1931 Congrescentrum is een evenementenlocatie die direct grenst aan Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Met 1931 Congrescentrum kunt u op het gebied van congresruimtes, trainingsruimtes en moderne vergaderfaciliteiten van 2 tot 6.000 personen werkelijk alle kanten op.

Authentiek karakter
Dankzij de monumentale componenten en de moderne techniek creëert 1931 Congrescentrum de juiste sfeer. De locatie is o.a. geschikt voor congressen, vergaderingen, bedrijfsfeesten, beurzen, huwelijken, persconferenties, trainingen en presentaties. De flexibiliteit biedt de mogelijkheid om de foyer en vergader- en congresruimte qua grootte aan te passen voor kleine of juist grote groepen. Blik op Werk, Geriatriedagen en BOVAG gingen u al voor.

Meer dan een Congrescentrum
1931 Congrescentrum is een locatie met een zakelijke uitstraling en chique ambiance. Desgewenst maken wij plaats voor een bedrijfsevenement of personeelsfeest. Om aan alle wensen en verwachtingen van uw bezoekers te voldoen stellen wij uw evenement op maat samen. Qua catering is niets ons teveel, van een simpel broodje tot luxe barbecuegerechten.

Monumentale locatie
In het jaar 1931 was 1931 Congrescentrum het eerste geheel overdekte veemarkt-complex van Nederland. Dit bijzondere gebouw, dat op de lijst rijksmonumenten staat, was toen gevuld met diverse koeien en kalveren. Tegenwoordig wordt er kennis en kunde gewisseld. Het pand is omgetoverd tot een sfeervol plug & play congrescentrum. 1931 kunt u ook combineren met Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte 4138 m2
Aantal personen 5000-0 personen
Locatie type Beursgebouwen, Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Industriële locaties, Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen De zalen zijn voorzien van de modernste high tech faciliteiten.
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer 1931 combineert een moderne indeling met de authentieke sfeer van vroeger.
Toegankelijkheid 1931 is rolstoelvriendelijk. er is een lift en invalide toilet aanwezig en alle ruimtes op de begane vloer zijn gelijkvloers.
Parkeergelegenheid 4.000 parkeerplaatsen + elektrische oplaadpalen.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Oude engelenseweg 1, 5222 AA
Plaats 's-hertogenbosch
Telefoon 088 - 9000 333
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/1931Congrescentrum