Evoluon Eindhoven

Eindhoven

Evoluon Eindhoven in Eindhoven

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele beurzen als feestelijke evenementen.

Kora at Evoluon

Het icoon van design- en technologiestad Eindhoven is vernieuwd! U heeft nu nog meer mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst: De vergaderzalen zijn opgefrist, het restaurant is gemoderniseerd en open voor iedereen, en biedt hét congres- & vergadercentrum van Eindhoven nu werkplekken en kantoorruimte. Deze combinatie van werken & evenementen zorgt voor een bruisende omgeving: Elke dag zijn weer andere ondernemers en organisaties te gast voor een goed verzorgde lunchafspraak, bijzonder congres of gewoon een kop koffie. Daarmee is het Evoluon een geweldige locatie voor uw evenement, training of bijeenkomst.

Congressen & evenementen in Eindhoven
Dankzij de imposante koepel samen met het ruime auditorium en het uitgebreide vergadercentrum is het Evoluon als complete congreslocatie uniek in zijn soort. In het luxe auditorium ontvangt u 460 personen, in de ruime koepel tot 1200 personen plenair! Gebruik de Ringen voor een grote presentatie of zet juist elke ring in voor een ander doel: ontvangst, workshops, diner, presentatie of gala. Beproefd concept: start met een kickoff in het Auditorium en buffet in ons restaurant, voordat uw gasten naar de vergaderzalen gaan voor subsessies en workshops. Dankzij deze flexibiliteit kunt u bij Evoluon Eindhoven ook terecht voor bijzondere evenementen. Denk aan:
• Productpresentaties
• Auto introducties
• Prijsuitreiking
• Officiële handelingen

Flexibel & gemakkelijk vergaderen
Van vergaderingen tot workshops, voor iedere bijeenkomst biedt Evoluon een verrassende ruimte. U heeft de keuze uit een 20-tal vergaderzalen (tot 250 personen) en een comfortabel auditorium (460 zitplaatsen). Jaarlijks honderden congressen, symposia en meetings hun weg naar deze indrukwekkende locatie. Voordelen van Evoluon Eindhoven Al onze arrangementen zijn vanzelfsprekend inclusief gratis parkeren, gratis Wifi, flipover met stiften enzovoort. Speciale wensen, zoals diner of afsluitende borrel? Zeg het ons en onze gastvrouw maakt het waar.
• Gratis WiFi
• In house audiovisuele leverancier
• Gratis parkeren, 500 plaatsen op eigen terrein
• Uitstekende bereikbaarheid door ligging aan snelweg A2, op nog geen tien minuten van Eindhoven Airport en Station Eindhoven & HOV-bushalte voor de deur
• Ruimtes in alle maten, voor alle type bijeenkomsten en flexibel te combineren.
• Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen 500-5000 personen
Locatie type Beursgebouwen, Restaurants, Kantoren, Congres- en vergaderlocaties, Industriële locaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen, In overleg
Internet Bekabeld, Wi-Fi
Catering Binnenshuis
Activiteiten
Sfeer Industriëel, innovatief, bijzonder.
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk.
Parkeergelegenheid 500 gratis parkeerplekken op eigen terrein, uitstekend bereikbaar via a2.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Op aanvraag.
Zondag Op aanvraag.
Adresgegevens
Adres Noord brabantlaan 1a, 5652LA
Plaats Eindhoven
Telefoon 040-2504600
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/Evoluon